Aphrodite Hills golfbana
Aphrodite Hills, som ligger nära den legendariska födelseplatsen för den grekiska kärleksgudinnan Afrodite, är ett prisbelönt golf-, resort- och bostadsområde. Golfbanan erbjuder spektakulära vyer över Medelhavet och en pittoresk miljö med naturliga olivträd utspridda över området. Den är byggd i två platåer som avgränsas av en dramatisk ravin. Golfbanan ritades av den hyllade golfbanearkitekten Cabell B. Robinson, som sägs ha skapat den perfekta blandningen av djupa pot-bunkrar, manikyrerade fairways med frodigt Bermudagräs samt generöst tilltagna greener. Det är en 18-hålsbana av mästerskapsstandard med en av Europas mest spektakulära par-3 på det sjunde hålet. Ett signaturhål som löper brant nedåt och över en kanjon och upp på en stor green som ligger inbäddad i en olivlund. Banan har också en dubbeländad 350 meters övningsbana, 4 målgreener med bunkrar, övningsanläggningar för short game, samt 3 academy-hål.

Det finns tre professionella golfinstruktörer för individuella lektioner eller grupplektioner, och det finns också en tre håls academy-kurs.

Ett vackert möblerat klubbhus med bar, restaurang och terrasser och med utsikt över greenen utgör en idealisk plats för särskilda evenemang och privata fester.

Resortanläggningen har också ett femstjärnigt Intercontinental Resort-hotell, en tennisakademi, fitnessanläggningar, lyxvillor, junior villas och lägenheter att köpa eller hyra. Det finns också ett spa och ett bytorg med butiker och restauranger.  

PARTNERS | OM OSS | ANVÄNDARVILLKOR | KARTA ÖVER WEBBPLATSEN | BOARD OF DIRECTORS | ORGANIZATION CHART | CTO EMPLOYEE SEARCH