Aphrodite Hills Golf Course
Aphrodite Hills, nabij de legendarische geboorteplaats van de Griekse mythologische godin van de liefde, is een genomineerd nieuwbouwproject dat golf, vrije tijd en vastgoed integreert. Met een adembenemend zicht over de Middellandse Zee en olijfbomen, is het golfterrein gebouwd op twee plateaus die gescheiden worden door een indrukwekkend ravijn. De golfbaan werd ontworpen door de bekende architect Cabell B. Robinson, die naar verluidt de perfecte mix heeft ontworpen van uitdagende pot bunkers, netjes verzorgde fairways van weelderig Bermudagras en overvloedige, gelaagde greens. Het is een 18-hole kampioenschap standaard golfbaan en heeft één van de indrukwekkendste par 3s in Europa, op hole 7. Het is de signature hole van de baan en gaat steil naar beneden over een ravijn naar een grote green in een olijfgrove. Het terrein heeft ook een 350 meter lange double ended oefenbaan, 4 oefengreens met bunkers, short game oefenfaciliteiten en 3 oefenholes.

Er zijn drie residentiële, professionele instructeurs voor privé- of groepslessen en een opleidingsterrein met drie holes.

Een mooi clubhuis met bar, restaurant en terrassen kijkt uit op de green van hole 18 en is de ideale plaats om speciale evenementen en privé-feesten te organiseren.

Er is ook een vijfsterren deluxe Intercontinental Resort Hotel, een tennisclub, fitnessfaciliteiten, luxueuze en junior villa’s en appartementen te koop of te huur, een kuuroord en een dorpsplein met winkels en restaurant.  

PARTNERS | OVER ONS | VOORWAARDEN | SITEMAP | BOARD OF DIRECTORS | ORGANIZATION CHART | CTO EMPLOYEE SEARCH