Motivationsresor
Omvandla erfarenheter till motivation och motivation till intäkter. Ge personal och samarbetspartners chansen att finslipa sina golf- eller tenniskunskaper på något av öns specialbyggda resortcenter som ligger i fridfulla omgivningar och som erbjuder fantastiska vyer. Få dem att känna sig som miljonärer för en dag när de glider fram längs kustlinjen i en privat lustjakt eller åker med på en stadstur i en lyxig limousine. Skäm bort dem på någon av öns lyxiga spaanläggningar.
 
Från jeepsafari på den cypriotiska landsbygden, vinturer i pittoreska byar till temakvällar och temaaktiviteter; på Cypern är ingenting omöjligt. Oavsett om du vill ha en specialshow som kvällsunderhållning eller hjälp med att anordna lekar, överraskningar och andra former av underhållning, så kan öns experter ordna det.
 
Det finns ett antal DMC:er (destination management companies) med erfaren och flerspråkig personal, som kan skräddarsy ett komplett program som passar just dina behov och som finns till hands och övervakar varje steg i evenemanget. Deras originella och kreativa idéer kan inkludera allt från en eftermiddag när man man upplever livet på landsbygden – dricker kaffe och spelar backgammon eller bakar hemgjord olivpaj och halloumi-bröd – till en dag i Afrodites fotspår. Följ den legendariska kärleks- och skönhetsgudinnan, som också är Cyperns beskyddare, från den plats där hon steg upp ur vattnet till de fantastiska platser där hon dyrkats.


PARTNERS | OM OSS | ANVÄNDARVILLKOR | KARTA ÖVER WEBBPLATSEN | BOARD OF DIRECTORS | ORGANIZATION CHART | CTO EMPLOYEE SEARCH