Incentives
Verander ervaringen in motivatie en motivatie in winst. Geef uw personeel en partners de mogelijkheid om hun golf- en tenniskunsten bij te vijlen in één van de vakantieoorden van het eiland, in een vredige omgeving en met adembenemende uitzichten. Laat hen miljonair voelen voor een dag terwijl ze langs de kust varen op een privé-jacht of genieten van een stadsrit in een luxueuze limo en laat hen verwend worden in één van de luxueuze wellness centra van het eiland.

Van jeep safari’s op het Cypriotische platteland, wijnroutes door pittoreske dorpjes, tot thema-avonden en activiteiten, Cyprus biedt u oneindig veel mogelijkheden. Of u een speciale show nodig hebt voor uw avondprogramma, iemand om spelen, trucjes of andere vormen van entertainment te organiseren, er zijn specialisten die het voor u doen.

Talrijke destination management companies met ervaren, efficiënt en meertalig personeel kunnen een compleet op uw maat gemaakt programma samenstellen om aan al uw wensen te voldoen en in de buurt te zijn om elke fase van het evenement te coördineren. Hun portfolio van originele en creatieve ideeën kan van alles inhouden : “ van een namiddag in het dorpse leven met koffie drinken en backgammon spelen, of olijftaarten en ‘halloumi’-brood bakken, een dag in de sporen van Aphrodite, de legendarische godin van de liefde en de schoonheid en de beschermster van Cyprus; ga terug naar de plaats waar ze uit de golven verrees of bezoek de adembenemende plaatsen waar ze werd vereerd.PARTNERS | OVER ONS | VOORWAARDEN | SITEMAP | BOARD OF DIRECTORS | ORGANIZATION CHART | CTO EMPLOYEE SEARCH