Hälsa
Nästa gång du är i behov av vård, fundera på att kombinera den med en semester på Cypern. På ön finns erfarna och mycket kompetenta läkare som utbildats i Europa eller USA, samt moderna medicinska center med akutrum till kostnadseffektiva priser. Lägg därtill ett resmål som det är lätt att komma till från både Europa och Mellanöstern, ett hälsosamt klimat och nyttig medelhavsmat. Vad mer kan man önska?

På Cypern kan alla dina medicinska behov tillgodoses, och den medicinska standarden är hög. Från årliga hälsokontroller, kosmetisk eller rekonstruktiv kirurgi, fysioterapi, njurdialys, hjärtvård, tandvård och kirurgiska ingrepp till infertilitetsbehandlingar: Cypern erbjuder vårdsemestrar med en billigare prislapp. Och så har vi bekvämlighetsfaktorn. På Cypern är det möjligt att boka en operation dagen efter ankomst. Att få en tid redan samma dag är mer eller mindre en regel, och du kan få träffa förvånansvärt många olika specialister på en och samma läkarstation eller bara en kort sträcka från varandra. Avstånden på ön är korta, och allt finns nära till hands. Du behöver aldrig vänta särskilt länge på dina provsvar.

Ett stort antal kliniska laboratorier erbjuder ett brett urval diagnostiska tester, både rutinmässiga och specialiserade, med garanterat snabba provsvar. Efteråt kan du se fram emot att återhämta dig i en lugn och vacker miljö eller resa runt i landet och njuta av dess många attraktioner och ändlösa möjligheter till aktiviteter. Oavsett om du ska göra en rutinkontroll eller ett större ingrepp så är Cypern det bästa valet för dig.


eBrochures

 

Treasure your health in cyprus

 

  

PARTNERS | OM OSS | ANVÄNDARVILLKOR | KARTA ÖVER WEBBPLATSEN | BOARD OF DIRECTORS | ORGANIZATION CHART | CTO EMPLOYEE SEARCH