Välbefinnande

Ta reda på hemligheten bakom Afrodites eviga hälsa och ungdom på en av Cyperns förstklassiga spaanläggningar och wellnesscenter. Lyxa till det i dessa oaser av lugn och ro som ligger i några av öns bästa hotell, i vackra omgivningar och med grönskande trädgårdar eller häpnadsväckande vyer. Tillåt dig att bli bortskämd och uppassad.

Utsökta maträtter och oklanderligt boende – här hittar du allt du kan tänkas behöva. Inomhus- och utomhuspool, färskvatten- och saltvattenpool, bubbelpool, bastu, ångrum, hamam, fullt utrustade gym, aerobicssalar, behandlingsrum och skönhetssalonger är exempel på de många faciliteter som finns för att du ska ha det så bra som möjligt. Vänlig och serviceinriktad personal uppmärksammar dina behov och ger dig ny livskraft och energi med skönhets- och hälsobehandlingar. Du får rådgivning och konditionsbedömningar utifrån dina egna specifika krav samt personlig service som får dig att känna dig speciell.

Med de många tjänster som finns till ditt förfogande kan du inte undgå att känna dig föryngrad. Exempel på behandlingar som utformats för att du ska kunna koppla av och hämta ny livsenergi är avgiftande kroppsinpackning med alger och lera, aromaterapi, thalassoterapi, terapi med heta stenar, olika typer av massage, shiatsu, reflexologi, naturterapi och skönhetsbehandlingar, för att bara nämna ett fåtal. Prova på den lokala ”trachanawrapen”, ett hopkok av surmjölk och grovt vete som vanligtvis används i soppa.

Så kom igång med ditt konditions- eller skönhetsprogram, ladda batterierna eller luta dig bara tillbaka och koppla av. Oavsett vad du är ute efter erbjuder Cyperns hälsocenter en himmelsk njutning som skulle ha gjort självaste Afrodite avundsjuk.

 

eBrochures

 

Treasure your health in cyprus

 

  

PARTNERS | OM OSS | ANVÄNDARVILLKOR | KARTA ÖVER WEBBPLATSEN | BOARD OF DIRECTORS | ORGANIZATION CHART | CTO EMPLOYEE SEARCH